Værelser, restaurant, kurser og rejsen hertil

We offer a wide range of high quality of teaching and extra-curricular activities.

Værelser

Hotel Diskobay har 14 dejlige værelser.  Værelserne ligger med udsigt over Diskobugten eller med udsyn over havnen og byen.

Alle værelser er røgfrie med eget toilet og bad samt tv.

Prisen for et enkeltværelse er 1200 DKK og 1500 DKK for et dobbeltværelse. Opredning i dobbeltværelse koster 550 DKK.

Værelserne er klar kl. 14 på ankomstdagen og indtil kl. 10 på afrejsedagen.

Restauranten

Restauranten på Hotel Diskobay har en fantastisk udsigt over Diskobugten. Fra terrassen er det i sommerperioden muligt at se pukkelhvaler og finhvaler boltre sig meget tæt på land.

I køkkenet bestræber vi os på at bruge mange af sæsonens lokale råvarer, så hellefisk, laks, moskus og havkat er ofte at finde som dagens ret.

Året igennem er Hotel Diskobay også vært for konfirmationer, kaffemik, runde fødselsdage, bryllupper og barnedåbe. Kontakt hotellet, hvis I planlægger en fest, så kan vi sammen lave et arrangement i hotellets restaurant, kursuslokale eller diskotek.

Frokost serveres efter aftale med køkkenet, ligesom vi også gerne laver frokostpakker til vandreturen.

Der serveres dagens ret til middag i restauranten.

Kursus og mødefaciliteter

Skal medarbejderne lære nyt, har I brug for en dag i andre rammer eller skal I afholde møde, så er Hotel Diskobay gerne vært for jeres arrangement.

Kursuslokalet kan rumme op til 25 personer og er foruden trådløst internet udstyret med projektor og overheadprojektor, whiteboard tavle og flip over.

Vi tilbyder et kursusarrangement, hvor dagen starter med kaffe og te. Desuden serverer vi formiddagskaffe med brød, frokost og eftermiddagskaffe med brød eller kage som det passer i jeres dagsprogram.

Vær opmærksom på at Hotel Diskobay råder ikke over PCere til kursusbrug. Ligeledes skal kursusholder selv medbring PC.

Rundrejser og pakkearrangementer

DiskoLine tilbyder Cruise & Hotel-pakker, hvilket gør det nemt at planlægge og bestille din rejse til Qasigiannguit og rundrejse i Diskobugten. Find inspiration til dit grønlandske eventyr på DiskoLines hjemmeside.

Drømmer du om at besøge Grønland om vinteren og udforske de store vidder på hundeslæde, så tilbyder Topas Travel vinterture på hundeslæde til indlandsisen og i det smukke område omkring Qasigiannguit med ophold på Hotel Diskobay. Læs mere på Topas Travel’s hjemmeside.

Vinter i Qasigiannguit = hundeslæde, sne, is og nordlys

Sommer i Qasigiannguit = Hvaler, vandring, midnatssol, isfjelde og sejlture