Hotel Diskobay

Hoteller i Grønland

Kigger du efter et hotel i Grønland, så er her et lille overblik over tre gode overnatningssteder i Diskobugten. I Topas Explorer Group er vi tre søsterhoteller i henholdsvis Qasigiannguit, Qeqertarsuaq og Ilulissat. Så skal du overnatte i Diskobugten, så kan vi varmt anbefale et besøg på alle disse steder, som hver især har deres unikke oplevelser at byde på.

Tre gode hoteller i Grønland

Foruden vores eget hotel, Hotel Diskobay, kan vi anbefale:

Hotel Disko Island

Hotel Icefiord

Kort over hoteller i Diskobugten, Grønland
Hotel Diskobay og hvaler

Hoteller i Grønland

Hotel Diskobay – vores hotel i Grønland

Hotel Diskobay og hvaler

Her i Qasigiannguit synes vi selvfølgelig, at du skal besøge vores lille hyggelige hotel. Qasigiannguit er en lille by. Du føler nærmest du har byen og naturen helt for dig selv, og vi tager os tid til en god snak inden du bevæger dig ud i fjeldet.

Om sommeren skal du se hvaler, sæler, isbjerge, midnatssol – og vandre i vores skønne fjelde. Om vinteren er her nordlys og hundeslæde.

Kig i vores billedgalleri for mere inspiration.

Hoteller i Grønland

Hotel Disko Island

Hotel Disko Island

På Qeqertarsuaq i Qeqertarsuaq – ja, byen og øen hedder det samme – finder vi Hotel Disko Island. Du kender måske bedre navnene Diskoøen og Godhavn, som er de gamle danske stednavne.

Hotellet er det eneste på hele øen, som er på størrelse med Sjælland – dog med en højde på omkring 1,5 km, og sin egen indlandsis. Hotellet er også rigtig hyggeligt med sine 24 værelser og i det nyistandsatte køkken og restaurant serveres der lækkert mad.

Fjeldene er af vulkansk oprindelse og er derfor helt unikke – og ligner ikke noget andre steder i Grønland. Det gør vandreturene ekstra spændende, at det er et helt unikt sted, og man kan se de forskellige basaltformationer. Det er også det eneste sted i Grønland, hvor man kan køre på hundeslæde om sommeren.

Du kan booke Hotel Disko Island her

Hotel Disko Island
Hotel Icefiord

Hoteller i Grønland

Hotel Icefiord

Hotel Icefiord

Ilulissat er nok den mest kendte turistdestination i Grønland. Byen ved udmundingen af UNESCO verdensarvsområdet Ilulissat Isfjord. Og skal du til Ilulissat, så skal du prøve at bo helt ud til vandet med isfjeldende flydende forbi.

Man spiser også rigtig godt på Hotel Icefiord, og så har de brugt vinteren 2020 til at opgradere 10 værelser med balkoner og ovenlysvinduer, hvor man kan falde i søvn til nordlyset om vinteren.

Hotellet har også en bus, der henter og bringer dig til lufthavnen eller havnen.

Du kan booke Hotel Icefiord her

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et af vores hoteller i Grønland.