Hotel Diskobay

Restaurant

Restauranten på Hotel Diskobay har en fantastisk udsigt over Diskobugten. Fra terrassen er det i sommerperioden muligt at se pukkelhvaler og finhvaler boltre sig meget tæt på land.

I køkkenet bestræber vi os på at bruge mange af sæsonens lokale råvarer, så hellefisk, laks, moskus og havkat er ofte at finde som dagens ret.

Året igennem er Hotel Diskobay også vært for konfirmationer, kaffemik, runde fødselsdage, bryllupper og barnedåb. Kontakt hotellet, hvis I planlægger en fest, så kan vi sammen lave et arrangement i hotellets restaurant eller kursuslokale.

Frokost serveres efter aftale med køkkenet, ligesom vi også gerne laver frokostpakker til vandreturen.

Der serveres dagens ret til middag i restauranten.

Morgenmad

Hotel Diskobay

Sælkød – På den helt rigtige måde

At lære en hidtil ukendt kultur at kende er også en opdagelsesrejse i smagsuniverset. På klipperne mellem Hotel Diskobay og Diskobugten har du muligheden for at smage på en klassiker i det grønlandske køkken.

Over åben ild, der næres af indsamlet lyng, bliver det stegt på en sten. Sådan skal sælkødet opdages og nydes.

Forbered dig på en ganske særlig stund, hvor der er tid til at dufte og smage på kødet og ikke mindst til at mærke, hvor du er. At du af alle steder i verden lige nu står lige her på en gammel grønlandsk klippe foran havet, sælen og fangeren. Det er tid til at fordøje, ikke mindst de store indtryk som enhver rejse i Grønland foranlediger og tid til at nyde øjeblikket og helheden.

Det er samtidig et personligt møde med sælfangeren eller dennes familie og et stykke grønlandsk hverdag, og her sidst på dagen er der også tid til en aperitif med ”nilak”, alt imens du nyder udsigten over Diskobugten.

Dette friluftsarrangement er en helt unik forret og en perfekt overgang fra en aktiv dag i naturen til et dejligt aftensmåltid i Hotel Diskobays restaurant. Skriv til info@hoteldiskobay.com og hør nærmere.

da_DKDanish