Hotel Diskobay

Topas Explorer Group

Hotel Diskobay er en del af Topas Explorer Group-koncernen. Virksomhed har flere datterselskaber fordelt i Danmark, Grønland og Vietnam. Læs mere om TEG-koncernen her.

Danmark

Topas Travel

www.topas.dk

I Danmark arrangerer rejsebureauet Topas Travel aktive grupperejser til hele verden. Rejsebureauet har eksisteret siden 1973.

Greenland by Topas

www.greenlandbytopas.dk / www.greenlandbytopas.com

Den grønlandske afdeling af Topas Travel hedder Greenland by Topas. De hjælper med at planlægge skræddersyede rejser til Grønland for både danske og internationale kunder.

Vietnam by Topas

www.vietnambytopas.dkwww.vietnambytopas.com

Tilsvarende har Topas Travel også en Vietnam-afdeling, Vietnam by Topas, som laver rejser til Vietnam tilpasset den enkeltes ønsker og drømme.

Grønland

Disko Line

www.diskoline.gl

I Grønland står rederiet Disko Line for rutesejladsen i Diskobugten, Midt- og Sydgrønland. Rederiet blev etableret i 2004 og er i dag Grønlands største passagerrederi.

Disko Line Explorer

www.diskolineexplorer.com

Drømmer du om at sejle mellem isbjergene i Diskobugten, se hvalerne lege i havet eller opleve en kælvende gletcher? Disko Line Explorer arrangerer guidede ture til vand og til lands i Diskobugten.

Blue Ice Explorer

www.blueiceexplorer.gl

I Sydgrønland med hovedsæde i Narsarsuaq finder man Blue Ice Explorer, som udover sejlads også arrangerer rejser til det sydlige Grønland.

Hotel Icefiord

www.hotelicefiord.com

I Ilulissat ligger det moderne og nyrenoverede Hotel Icefiord med direkte udsigt til Diskobugten, skylight og private altaner. Hotellet råder desuden over egen restaurant med et højt gastronomisk niveau.

Hotel Diskobay

www.hoteldiskobay.com

I Qasiqiannquit ligger Hotel Diskobay der tilbyder komfortabel overnatning og spændende aktiviteter i nærområdet.

Hotel Disko Island

www.hoteldiskoisland.com

På Diskoøen finder man Hotel Disko Island, som tilbyder alt fra hotelværelser, hostel og overnatning i mountain lodge. De arrangerer desuden ture til Kuaanit og vinterbadning på Sorte Strand med efterfølgende sauna.

Nuuk Water Taxi

www.watertaxi.gl

Nuuk Water Taxi er et samarbejde mellem Anders Lykke Laursen og Topas Explorer Group siden 2019. De tilbyder spændende bådture i deres iøjefaldende gule targaer.

Vietnam

Topas Travel Vietnam

www.topastravel.vn

I Vietnam ligger det vietnamesiske rejsebureau Topas Travel Vietnam, som tilbyder individuelle og gruppeture til Vietnam og Sydøstasien.

Vietnam Trail Series

www.vietnamtrailseries.com

I 2013 løb det første VTS-løb af stablen og siden da har det udviklet sig til tre store løb i Vietnam, hvor Vietnam Mountain Marathon er et af Asiens største.

Topas Ecolodge

www.topasecolodge.com

På en bakketop i Sapa, Nordvietnam, ligger Topas Ecolodge som råder over luksuriøse bungalows, flere restauranter og infinity pool.